Valkyriekvinden

I den nordiske mytologi bliver Valkyriekvinderne som regel beskrevet som blonde skønheder, med blå øjne og lys hud. De bar brynje, skjold, spyd og sværd.
Valkyriernes anfører menes at ha' været gudinden Freya. Hun er den nordisk gudinde for kærlighed, frugtbarhed og skønhed, men hun bliver også af og til nævt som gudinden for kamp og død.

Valkyriene blev sendt ud på slagmarkerne for at samle sjæle fra de krigere, som døde på slagmarken efter en heltemodig kamp. De jernbeslåede hjul på deres tohjulede vogne forårsagede de mystiske lys på himlen, som beskrives som "Nordlyset".
Valkyriene udvalgte omhyggeligt de krigere hvis sjæle havde gjort sig fortjent til et liv efter døden og førte krigernes sjæle til Valhalla.

Valhalla er en del af Asgård, som er Odins hovedsæde.  Valhalla har 540 porte, som fører til lige så mange lokaler, som hver havde plads til 800 krigere. Taget på Valhalla er lavet af krigernes skjolde. Krigerne bruger dagene i Valhalla til at slås og nætterne til at feste, æde og drikke.
Her kommer Valkyriene igen ind i billedet, det er nemlig deres opgave også at tjene krigerne i Valhalla.
Dagene og nætterne fortsætter på samme måde lige indtil ragnarok - dagen hvor den sidste verdenskrig skal finde sted, hvorefter en ny verdensorden med fred og kærlighed vil tage sin begyndelse

Det er jo ikke noget problem at se ligheden mellem en Honda Valkyrie og en Valkyriekvinde, som kvinden har "cyklen" udstråling, den er elegant og attraktiv og så har den stil. Som Valkyriekvinderne er "cyklen" et syn for guderne.


Skrivet af Svend Brandsborg